Koncert Dina Merlina u Beogradu

Koncert Dina Merlina u Beogradu / Koncert Dina Merlina u Beogradu - Kombank arena / Dino Merlin u Beogradu - Beogradska arena / Koncert Dina Merlina

  • Vesti
  • Vesti
  • Vesti

Koncert Dina Merlina u Beogradu / Koncert Dina Merlina u Beogradu – Kombank arena / Dino Merlin u Beogradu / Koncert Dina Merlina – Sinoć je pred više od 20.000 ljudi Dino Merlin održao sprektakularan koncert za pamćenje. Poznati pevač i tekstopisac održao je koncert na kome je otpevao više od 30 pesama za 2 i po sata. Koncert je započeo sa zakašnjenjem od 45min kao i svaki drugi koncert gde je publika nakon prvih taktova u glas zapevala novu pesmu Školjka sa kojom je otvoren koncert a nakon “Školjke” nastavili su u dobrom ritmu uz pjesmu “Kad čovjek voli ženu”. Tokom koncerta Dino Merlin je pevao bez prestanka (osim pauze od 5 minuta za presvlačenje).
Koncert Dina Merlina u Beogradu – Pesmu Kad si rekla da me voliš je posvetio supruzi. Jedini gost na koncertu ovog puta je bio dečak iz Pinkovih zvezdica David Radosavljević iz Banjaluke koji je otpevao prvi deo pesme Da je tuga snijeg gde mu se u drgoj polovini pridružio i sam Merlin. Od starijih pesama bila je tu Barbika, Bosnom behar probeharao, Kad zamirišu jorgovani i druge. Pesmu Nacional po kojoj i nosi ime turneje je otpevao u prvim delovma koncerta nakon kojih je otpevao još pesama sa najnovijeg albuma. Zanimljivo je da je beogradska publika znala sve nove pesme i da im se podjednako radovala kao starim što govori i samom kvalitelu. Pesma “Jel Sarajevo gdje je nekad bilo” je bila 16. po redu na večerašnjem repertoaru koje je izveo Dino Merlin u beogradskoj areni, a pre izvedbe same pesme kratko se obratio publici.
Koncert Dina Merlina u Beogradu – Scenski i audio doživljaj je bio na vrhunskom nivou kao i glas Dina koji nije popustio ni na sekund. Vladala je izuzetna pozitivna energija koju je i sam pevač osetio, posebno kada je nakon prvog bisa publika u hali sama zapevala Nek padaju ćuskije koja i nije bila na reperoaru. Poslednje dve pesme koje je Merlin izveo u Kombank areni su “Bosnom behar probeharao” i “Undo” sa novog albuma. NAkon večerašnjeg koncerta na programu je još jedan u nedelju 25. oktobra u isto vreme. Ovaj koncert je takođe rasporodat. Podsetimo, prethodni put Dino Merlin je gostovao 2011. godine i tada su bila rasprodata 3 koncerta u Beogradskoj Kombank areni.

Koncert Dina Merlina u Beogradu / Koncert Dina Merlina u Beogradu – Kombank arena / Dino Merlin u Beogradu / Koncert Dina Merlina –