Beograd noću – Kafe bar Avanturist

Beograd noću / Gde izaći / Beogradske vesti / Vesti u Beogradu / Kafe barovi Beograd / Beogradski kafići / Kafići i klubovi u Beogradu

  • Vesti
  • Vesti
  • Vesti
  • Vesti
  • Vesti
  • Vesti
  • Vesti

Beograd noću / Gde izaći / Kafe barovi Beograd / Beogradski kafići / Kafići i klubovi u Beogradu
Najčešća pitanja urbane gradske populacije bilo kojim danom kada se stvori višak vremena: Gde izaći? Kakav je Beograd noću? Kako uživati tokom pauze radnim danom? Gde provesti vreme?
Otkrivamo Vam novo mesto u Beogradu, čar putovanja, avanture i slobodnog duha. Beograd noću kakav jeste, Beograd danju, za jutarnju kafu ili piće u prolazu – KAFE BAR AVANTURIST! Nešto drugačiji od konkurencije i draži zbog duha koji nosi. Uživajte u putovanju kroz vreme, retro ambijentu najinteresatnijih avantura uz omiljeno piće. Caffe & bar Avanturist Beograd je potencijalno najbolje mesto za uživanje i dobijanje novih ideja i razlikuje se po tome što pleni svojim vedrim duhom bez trunke agresivnosti.
Kafe bar Avanturist je novootvoreni bar u srcu Beograda, gornjem delu Dorćola, na uglu Gorspodar Jevremove i Kneginje Ljubice, otvoren sa velikim  entuzijazmom, znanjem i željom za nečim novim i jedinstvenim po uzoru na London, Njujork, Barselonu ili Rim.
Avanturist je gradski bar gde možete opustiti svoja čula i prepustiti se izuzetno prijatnoj atmosferi pri konzumaciji velikog izbora alkoholnih i bezalkoholnih pića, kvalitetnog izbora domaćih rakija i izuzetno povoljnog piva. Enterijer bara parira londonskim, berlinskim i drugim svetskim barovima. U sklopu enterijera dominiraju detalji sa putovanja, retro i rustični detalji od drveta i kovanog gvožđa kao veliki broj razglednica i uspomena. Slobodni da oživite neku svoju uspomenu Caffe & bar Avanturist u Beogradu radi svakog radnog dana 08:00 do ponoći i subotom i nedeljom od 09:00 do 01:00h iza ponoći. U pitanju je nov koncept bara okrenut isključivo potrebama gostiju i visokim nivoom usluge. Pronađite avanturistu u sebi, pronađite ideju za sledeće putovanje, postavite cilj i budite gost ovog jedinstvenog kafe bara.
Osetite Beograd noću i uživajte u njemu! Feel the difference – FeelBelgrade.com
Beograd noću / Gde izaći u Beogradu / Kafe bar Beograd / Beogradske vesti / Vesti u Beogradu