Belgrade Beer garden – Beer Fest Garden Beograd

Belgrade Beer garden - Beer Garden Fest Beograd

  • Vesti

Belgrade Beer  garden – Beer Garden Fest Beograd

Belgrade Beer garden – Belgrade Beer fest 2015 – Još jedna manifestacija će obradovati Beograđane i sve posetioce glavnog grada. Mašta i inventivnost su uvek krasile glavni grad te je tako i ovog puta.
Beograd ovog leta dobija novu manifestaciju pod nazivom Beer Garden, koja će se održati od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji (početak Makiške strane).
Belgrade Beer garden – U prirodnom hladu i prelepom ambijentu Beer Gardena posetioci će 34 dana moći da uživaju u preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja, a svako veče će se održavati besplatni koncerti poznatih bendova.

Svakog dana od 21h na sceni Beer Gardena će nastupati rock, bluz, džez, rege i ska bendovi, dok će za nezaboravan provod vikendom biti zaduženi poznati bendovi sa domaće i regionalne scene: Orthodox Celts, Del Arno bend, Zemlja gruva koji će nastupiti prvog vikenda, kao i Vampiri, Dječaci, Eva Braun, Plejboj, Artan Lili, Sinestezija, Ničim izazvan, Kanda, Kodža i Nebojša, Svi na pod, Lira Vega i mnogi drugi…

Pored raznovrsnih muzičkih ukusa, na Beer Gardenu će, bez sumnje, biti zadovoljeni ukusi i ljubitelja piva. Posetioci će imati priliku da na jednom mestu probaju, pored domaćih i svetskih omiljenih pivskih brendova, i »craft« piva iz malih pivara, koja će se točiti na najvećem šanku u regionu.

Osim u večernjim satima i u toku dana Beer Garden će biti mesto za beg iz letnje vreve i uživanje u prirodi sa prijateljima i porodicom uz pivo i hranu. Takođe, lepa vest za sve vlasnike kućnih ljubimaca je da će Beer Garden biti »pet friendly«, a radno vreme je od 10 do 00 časova.

Da bi posetiocima boravak u Beer Gardenu bio što zanimljiviji, biće realizovana dugogodišnja, već tradicionalna kampanja »Biram da recikliram« u saradnji sa ReCan fondacijom, kao i dobrotvorne, edukativne akcije i zanimljiva takmičenja.

Vest preuzeta sa Belgrade Beer Fest zvanične stranice.

Belgrade Beer Garden – Belgrade Beer fest 2015