Počeo Beer fest

  • Vesti

Počeo Beer fest – Beer fest 2016 Ušće

Beer fest 2016 Ušće / Beer fest 2016 / Festival piva 2016 / Beogradski Beer fest / Beer fest u Beogradu 2016/  Festival piva, Beer fest, koji se održava 14. put, a tokom kojeg će nastupiti oko 40 izvođača i bendova, počeo je na beogradskom Ušću, gde su se građani uprkos kiši počeli da okupljaju i pre otvaranja kapija.

Pred publikom večeras će pored pančevačkog alternativnog metal benda Counterfate, nastupiti i Elektro Kvartet, Viva Vox, kao i svetski poznati sastav Rudimental, ali i Elemental, Let 3 i James Brown tribute band.

Druge večeri festivala u četvrtak, 18. avgusta publika će se, između ostalog, zabavljati uz muziku Zvonka Bogdana, Bajage i Instruktora, Yu Grupe, benda ZAA.

Dubioza Kolektiv, Sunshine, Who See, Bijelo dugme tribute bend, samo su neki od bendova koji će svirati pred publikom u Beogradu u petak, 19. avgusta.  U subotu, 20. avgusta na Beer festu među izvođačima koji će nastupiti su S.A.R.S, Vatreni Poljubac, Vlatko Stefanovski, Dino Dvornik tribute bend, kao i Bane Lalić i MVP.

Poslednje festivalske večeri, 21. avgusta, publiku očekuju nastupi rok grupe Džon Vejn, S vremena na vreme, pop izvođač Masimo Savić, kao i popularni bendovi Sajsi MC, Psihomodo Pop i Ritam Nereda.

Feel Belgrade