Sajam automobila Beograd 2015 – Događaji u Beogradu

Međunarodni sajam automobila / Sajam automobila Beograd 2015 / Beogradski sajam automobila

  • Dogadjaji

Međunarodni sajam automobila / Sajam automobila Beograd 2015 / Beogradski sajam automobila

Međunarodni sajam automobila u Beograd 2015 će se ove godine održati pod sloganom “Mesto na kom muškarci plaču” od 20. do 29. marta na beogradskom sajmu. Beogradski sajam i Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije su organizatori Međunarodnih manifestacija automotivne industrije. Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, svake godine okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme. Uz to, učešće kompletne domaće automobilske i prateće industrije, kao i prisustvo tradicionalnih izlagača iz okruženja potvrđuju regionalni primat ove manifestacije.

Biće izlagani:

Automobili:
Putnički automobili
Specijalni automobili
Sportski automobili
Terenski automobili
Koncept automobili

Privredna vozila:
Kamioni
Autobusi
Specijalna vozila i nadgradnje

Sajam automobila Beograd 2015 – Ove godine će se predstaviti preko 400 izlagača iz sveta i iz zemlje na preko 20.000kvm zatvorenog prostora. Pod kupolama Beogradskog sajma biće predstavljeno oko 50 premijera a očekuje se da će najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze sa ženevskog salona automobila. Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu biće održan i Međunarodni sajam motocikala. I ove godine za posetioce su pripremljene nagradne igre i takmičenja, a glavne nagrade za najsrećnije i najuspešnije biće dva automobila. Radno vreme Salona automobila je od 10.00 do 20.00 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, dok ulaznice za grupe đaka i studenata koštaju 150 dinara.
Cena parkinga po satu je 100 dinara.
U četvrtak 26. marta biće održan takozvani “porodični dan” kada će po ceni od 500 dinara na sajam moći da uđu roditelji zajedno sa decom do 16 godina starosti.

Sajam automobila Beograd 2015 – Nekada najveći događaj u zemlji sveden je na minimalna očekivanja kako izlagača tako i posetilaca. Nekada tradiocionalan, danas se održava svake dve godine ali i to često visi o koncu. Sajam automobila je i dalje porodični sajam gde se često mogu videti dve ili tri generacije muškaraca, gde svako očekuje da će kupiti auto svojih snova.

Posetite sajam automobila Beograd 2015

Feel the difference – FeelBelgrade.com