Rade Šerbedžija u Sava centru

  • Dogadjaji

Rade Šerbedžija u Sava centru – tradiocionalni koncert u decembru

Rade Šerbedžija u Sava centru / Rade Šerbedžija konecrt u Sava centru / Rade Šerbedžija beogadski koncert u decembru / Rade Šerbedžija decembar 2016 –  Tradicionalno, Rade Šerbedžija i orkestar Zapadni kolodvor održaće koncert 27. decembra od 20.00 u Sava centru.

Cene ulaznica su 1700, 2000, 2300 i 2700 RSD.

Koncert pod nazivom „Uzalud je budim“, obećava veče puno muzike, romantičnih stihova i šarma.

Rade Šerbedžija rođen je 1947. godine. Na Akademiji za pozorište i film u Zagrebu diplomirao je 1969. godine, a odmah potom dobija angažman u pozorištu. Nadaren, posebne glumačke tehnike, i temperamenta, sugestivan, izuzetne dikcije, biva zapažen kao izvanredan glumac koji sa lakoćom izvodi kako fizički najteže scene u pozorištu (uloge u Hamletu, Ričardu trećem….), tako i uloge kojim osvaja publiku glumeći u filmovima koji obrađuju ratne, kao i savremene teme.

Jedan je od najbolјih i najpopularnijih naših jugoslovenskh glumaca koji je izgradio međunarodnu karijeru glumeći u raznim filmskim žanrovima i pozitivne i negativne likove.

Objavio je zbirke pesama „Promjenlјivi“ i „Crno, crveno“.

Snimio je zavidan broj muzičkih albuma, kako studijskih, tako i albuma uživo. Neki od najpoznatijih su: „Ne daj se Ines“, „Ponekad dolazim, ponekad odlazim“, „Orihi orihi“, „Imam pjesmu za tebe“, „Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor“.

Izvor: danubeogradu.rs

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade