Novogodišnji Beogradski noćni market

  • Dogadjaji

Novogodišnji Beogradski noćni market

Novogodišnji Beogradski noćni market / Novogodišnji Beogradski noćni market pijaca Skadarlija / Beogradski noćni market decembar 2016 / Pijaca Skadarlija Nova godina – Spektakl na pijaci „Skadarlija“, Novogodišnji Beogradski noćni market, biće održan u petak, 23. decembra od 16.00 do 22.00.

Specijalno izdanje Beogradskog noćnog marketa biće u znaku novogodišnjih praznika, uz proizvode kao što su kuvano vino i rakija, čaj, ušećerene jabuke, svilene bombone i raznovrsni dizajnerski proizvodi, idealni kao poklon za predstojeće praznike.

Po prvi put, program je pripremljen za najmlađe i najdraže goste. Na platou pijace „Skadarlija“ (Bajlonijeva pijaca) nalaziće se dečiji kutak sa zanimljivim i bogatim sadržajem.

Na novogodišnjoj manifestaciji predstaviće se više od 100 izlagača iz različitih oblasti: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, proizvođači dečijih igračaka, restorani, barovi, proizvođači vina i rakije, prirodne kozmetike, dizajneri i umetnici. Izlagači će se predstaviti na pijačnim tezgama, koje će biti raspoređene po tematskim ulicama.

Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, a cene hrane i pića biće promotivne kako bi svi posetioci bili u mogućnosti da degustiraju što više proizvoda. U muzičkom delu programa posetioce će zabaviti bend ZaBeat i di-džej.

Na do sada održana tri Beogradska noćna marketa, kroz kapije pijaca „Skadarlija“, „Kalenić“ i „Blok 44″, prošlo je oko 60.000 ljudi, među kojima je bilo mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i veliki broj novinara i turista, a program su upotpunili nastupi poznatih bendova, kvarteta i di-džejeva.

Beogradski noćni market organizuju JKP „Gradske pijace“ i Redesign d.o.o. uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Izvor: danubeogradu.rs

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade