Događaji u Beogradu – Noć reklamoždera

Događaji u Beogradu - Noć reklamoždera | Apartmani Beograd, Stan na dan Beograd | VIP - Luksuzni - Najjeftiniji apartmani u Beogradu | FeelBelgrade.com

  • Dogadjaji

Događaji u Beogradu – Noć reklamoždera nam pravi iz Pariza 20. decembra dolazi pravo u Sava centar. Zbog jubileja koji ova menifestacija obeležava, reklame donosi lično autor Žan Mari Bursko (Jean Marie Boursicot), koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći reklamoždera u našoj zemlji.
O ovogodišnjem programu gdin Žan Mari kaže:
– Tokom ove nove Noći Reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali najčešće su veoma smešne.
Posetioci će uživati u najnovijim, najkreativnijim i najzanimljivijim reklamama čiji program i ove godine potpisuje neumorni Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB”, koja u svom fundusu cuva više od pola miliona reklama.

Događaji u Beogradu – Tema ovogodišnje Noći reklamoždera je: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja!

Kao podršku domaćoj kreativnosti, tradicionalno se organizuje glasanje publike za našu Najpopularniju reklamu – Top 10. Možete glasati i na zvaničnoj stranici www.nocreklamozdera.com. I ove godine ovaj događaj u Beogradu podržava veliki broj domaćih i inostranih brendova što je i razumljivo sa obzirom da se radi o prikazivanju najboljih reklama 2014. godine.
Top 10 domaćih finalists su:

1. Najlepše želje – Najlepši znak pažnje
2. Donkafa – Imaš šta da podeliš
3. Telekom Srbija – Internet svuda
4. DIS – Crni Gruja i Zmago u DIS-u
5. Chipsy – Domaćinski duel
6. OTP Banka – Otvoreni keš kredit
7. Air Serbia – Nova krila Evrope
8. Guarana – No sleep chuallenge box
9. Idea – Beograd grad novih IDEA
10. Grand Aroma – Osvaja

Glasanje je u toku i svoj glas možete dati na sajtu www.nocreklamozdera.com.

Cena ulaznica : 700 din
U prodaji: od 09.12 do 20.12. – 700 din
Karte možete pronaći na prodajnim mestima Event tima (eventim.rs), u Win Win radnjama, knjižarama Vulkan i na blagajni Sava centra.

Feel the difference…

Događaji u Beogradu – FeelBelgrade.com