Noć reklamoždera 2016

  • Dogadjaji

Noć reklamoždera 2016 –  20. godina postojanja

Noć reklamoždera 2016 / Beogradska Noć reklamoždera / Noć reklamoždera 2016 Beograd / Noć reklamoždera 20 godina postojanja / Noć reklamoždera u Beogradu / Sava centar dešavanja / Noć reklamoždera Sava centar  – Beogradska Noć reklamoždera obeležava 20 godina postojanja u petak 18. novembra emitovanjem najboljih reklama iz čitavog sveta u Velikoj dvorani Sava centra.

Ovogodišnja manifestacija posvećena je, u više od 160 gradova u kojima se održava, planeti i ekologiji kao glavnim temama, kojima oglašivači odaju priznanje slanjem snaznih poruka i zapanjujućih fotografija prirode.

Mts Noć reklamoždera najavljuje u nekoliko sati emitovanja sledeće.

Na početku programa, publika će videti kako se može učiniti da običan proizvod za čiscenje zasija, uz spektakularnu koreografiju.

Prošla godina bila je u znaku premijere novih Ratova Zvezda i poplave oglasa sa intergalaktičkim bićima u kombinaciji sa potrošackim proizvodima svih vrsta. Darth Vader, Master Yoda i Chevbacca nalaze se u veoma neobičnim scenarijima …

Kako su Kinezi sposobni da osmisle najbolje i najgore u pogledu oglašavanja?

Biće prikazana i sjajna panorama najboljih britanskih filmova o jednom brendu butera koji je inspirisao mnoge reklame.

Muzika je život! Od početka programa Noći Reklamoždera i tokom celog programa muzika daje ritam Noći! Biće emitovana i urnebesna panorama gej reklama iz selekcije portugalskog “Queer” festivala, za otvorene umove i smeh.

Latinska Amerika nudi veoma šaljive reklame koje su u isto vreme i veoma dirljive.

Reklamni specijalitet: iz saradnje Cinematheque JMB i Jugoslovenske Kinoteke u ovogodišnjem programu je jugoslovenska reklama za brend paste za zube iz 1926 godine.

Velika Britanija je uvek u prvim redovima kreativnosti! Publika će videti vrlo dirljive reklamne spotove u kojima su glavni akterii kućni ljubimci, koji su most između ljudi koji više ne razumeju jedni druge.

Poznate zvezde su pozajmile svoj imidž različitim brendovima. Met Dejmon, Dejvid Bekam, Džordž Kluni i mnogi drugi su u ozbiljnim situacijama, kao i duhovitim ili seksi reklamama.

Slikom se “putuje” u Meksiko gde se, kao i u Beogradu, obeležava 20 godina Noći Reklamoždera.

Glavne zvezde programa su mačke! I psi koji voze! Prava poslastica za ljubitelje životinja!

Idejni tvorac Noći reklamoždera Jean Marie Boursicot poručuje: Očekuju vas najbolje, spektakularne, egzotične, vesele i smešne reklame, koje pokreću emocije.

Program počinje u 20:30 časova.

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se nabaviti na blagajnama Sava Centra, Eventima i Gigstix-a.

Izvor: danubeogradu.rs

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade