Noć prohibicje u Mikseru

  • Dogadjaji

Noć prohibicije u Mikseru – Tematski maskenbal za ljubitelje 20-tih i 30-tih godina prošlog veka

Noć prohibicije u Mikseru / Noć prohibicje Mikser House / Tematski maskembal u Mikser House-u / Maskembal u Beogradu –U jeku sezone maskenbala, u Mikser House-u će se 28. oktobra održati jedinstveni događaj pod nazivom “Noć prohibicije” koji će obuhvatiti tematski maskenbal i koncert Beogradskog Diksilend orkestra koji će sve prisutne vratiti u vreme 20-tih i 30-tih godina prošlog veka.

Prvog događaj ove vrste u Beogradu oživeće duh kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda, atmosferu filmskih klasika poput “Čikaga” i “Velikog Getsbija”, pa se i svi posetioci pozivaju da svoju odeću, šminku i modne detalje prilagode modi iz doba prohibicije (1919-1933).

Noć prohibicije u Mikseru – Za muziku će ove vremeplovske večeri biti zadužen Beogradski Diksilend orkestar, jedini muzički sastav na Balkanu koji se isključivo bavi diksilend žanrom. Orkestar sastavljen od osam članova je osnovan 2001. godine, a od tada je stekao značajnu evropsku reputaciju, izdao je 5 CD izdanja i održao preko 500 koncerata.

Kako bi vraćanje kroz vreme bilo potpuno autentično, samo kostimiranim posetiocima će biti dozvoljen ulaz na Noć prohibicije, a za one najkreativnije i najoriginalnije kostime Mikser je pripremio i specijalne nagrade.

Ulaznice za Noć prohibicije u Mikseru dostupne su u pretprodaji po ceni od 400 dinara, na blagajnama Gigs Tix-a, dok će na ulazu biti 600 dinara.

Izvor: tob.rs

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade