Noć muzike na stadionu Tašmajdan

  • Dogadjaji

Noć muzike na stadionu Tašmajdan

Noć muzike na stadionu Tašmajdan / Noć muzike / Tašmajdan / Stadion Tašmajdan / Beogradska filharmonija / Leto u Beogradu / Besplatni koncerti u Beogradu – Prvi put u Beogradu biće održana Noć muzike, tj. koncert „Filharmonija na otvorenom“, 26. avgusta od 20.30, na stadionu Tašmajdan.

Kao i svaka svetska metropola, Beograd je spoj najrazličitijih tonova. U konkurenciji lake i jeftine zabave, Beogradska filharmonija dodaje letnjoj kulturnoj ponudi prestonice još jednu notu, ali lepšu, svetsku i vrhunsku.

Po uzoru na slične muzičke događaje u Beču, Londonu, Berlinu, Njujorku i drugim najvećim svetskim metropolama, i Beograd sada dobija svoj koncert filharmonije na otvorenom: Noć muzike!

Podsetimo šta je istinska umetnost poslednjeg avgustovskog petka!

Noć muzike je tu da još jednom dokaže da smo metropola sa ukusom, da je Beograd svet. Da nas podseti da možemo da prepoznamo kvalitet i da uživamo u njemu.

Na repertoaru koncerta su aranžmani nezaboravnih kompozicija iz poznatih filmskih hitova: „Lovac na jelene“, „Ratovi zvezda“, „Roki“, „Pirati sa Kariba“…

Koncert je potpuno BESPLATAN za sve posetioce!

Izvor : Dan u Beogradu

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade