Koncerti na Zidiću

  • Dogadjaji

Koncerti na Zidiću / Koncerti na Zidiću Dom Omladine / Muzički događaji u Beogradu /

Koncerti na Zidiću, u organizaciji Doma omladine Beograda, i leta 2016. biće priređivani na Platou Milana Mladenovića.

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni – Koncerti na Zidiću – biće organizovan ispred Doma omladine svakog petka i subote od 20.00 do 21.00.Za dž

Koncerti na Zidiću  – Na ovoj letnjoj sceni publici će biti predstavljene neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mladi, novi, brzi, spori, čudni, bučni, tihi, otkačeni i, pre svega, neočekivani izvođači.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

„Redovna“ i „neredovna“ publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Ne prpustite ovo jedinstveno muzičko druženje i uzbudljivo započnite vikend. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje.

Plato ispred Doma omladine zove se po Milanu Mladenoviću, frontmenu Ekatarine Velike, muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u našoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mlađe generacije. Neki od najvećih uspeha njegove grupe vezani su upravo za Dom omladine Beograda. Nema ničeg logičnijeg, nego da se baš sa ove lokacije nova energija i muzika usmere pravo u centar grada – Koncerti na Zidiću

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

Subota, 18. jun, 19:00
Uvodni događaj sa grupom S3ngs (Hrvatska)

Utorak, 21. jun, 20:00
Svetski dan muzike
NEZAPOSLENA GAMAD

Petak, 24. jun, 20:00
PSI

Subota, 25. jun, 20:00
THERE

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade