Događaji u Beogradu – Koncert Sergeja Ćetkovića

Događaji u Beogradu - Koncert Sergeja Ćetkovića | Apartmani Beograd, Stan na dan Beograd | Iznajmljivanje Apartmana na dan | VIP - Luksuzni - Najjeftiniji apartmani u Beogradu | FeelBelgrade.com

sergej cetkovic koncert dogau0111aji beograd apartmani  smestaj

Događaji u Beogradu – Koncert Sergeja Ćetkovića
Sergej Ćetković
je sinoć, 28. novembra održao deseti koncert po redu nakon pauze od 6 godina (poslednji koncert 2008.). Koncert se održava i večeras, 29. novembra sa početkom u 20 i 30. Vrhunska atmosfera, puno pozitivne energije i sjajne Sergejeve vokalne mogućnosti su odlična preporuka za koncert. I ovog puta je pokazo svoju humanost podržavši akcju Produži život slanjem SMS poruke na 5757 sa bilo koje mreže. Cene karata za Sergejev koncert su od 1500 do 2500din. Sergej Ćetković je nakon 2 koncerta u beogradskoj areni održao predivne koncerte u Sava centru. Beograd ga je kao prestonica ex Ju scene dočekao raspoložen za još jedan prelep događaj u svom najvećem kongresnom centru.
Sergej Ćetković je rođen 08. marta 1976. u Podgorici, živi i radi u Beogradu i jedan je od najviših pevača na ovim prostorima (2m). Godine 1998. je započeo svoju karijeru da bi nakon pesme “Pogledi u tami” započeo vrtoglavi uspon njegove karijere te je danas jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima.

Feel the difference…

Događaji u Beogradu! Apartmani Beograd – FeelBelgrade.com