Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu

KONCERT ROBIJA VILIJAMSA U BEOGRADU - DOGAĐAJI U BEOGRADU

  • Dogadjaji

Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu – Koncerti Beograd – Robi Vilijams u Beogradu – Koncert decenije muzičkog velikana i najtraženije svetske pop zvezde i ikone Robija Vilijamsa i definitivno stiže u Srbiju!

Britanski pevač (najbolji šoumen ikada) će u Beogradu predstaviti novi album “Under The Radar Volume 1”, a srpski fanovi će uživo moći da čuju i velike hitove kao što su “Angels”, “Feel” i No Regrets”. Spremite se za spektakl jer sjajni britanski izvođač Robi Vilijams konačno dolazi u Srbiju, i kako saznajemo nezvanično, 17. juna će nastupiti u Beogradu na Ušću! Ovaj nastup još je i zvanično upisan u mapu nastupa slavnog Britanca, a beogradski koncert desiće se samo dva dana pre nastupa u Bukureštu.

Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu – Međutim, ono po čemu je Vilijams najpoznatiji je neverovatna atmosfera koju pravi na svojim koncertima, pa polako možete da se pripremate za “ludnicu” u Beogradu.

„Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robi najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u mnogobrojnim evropskim gradovima kao što su Madrid, Barselona i Pariz! Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji (zemlji gde nije gostovao), priliku da iskuse svojevrsni „raj na zemlji“ imaće i naša publika na koncertu u Beogradu.

Kako je i zvanično potvrđeno, organizatori ovog spektakla (Exit tim i Skymusic), uz podršku Arene Beograd i 3A Produkcije, objavili su da je i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji.

Naime, cene ulaznica za beogradski koncert najniže su na celoj turneji i počinju već od 3990 dinara, odnosno oko 33 evra, što je tačno trećina prosečne cene na evropskom delu turneje! Prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, počinje od ponedeljka 6. aprila na blagajnama Eventima.

Za najbrže fanove, samo do 9. aprila, u prodaju biće pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cenu od samo 3390 dinara!

Izvor Telegraf i Eventim
Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu – Koncert u Beogradu – Dešavanja u Beogradu