Koncert grupe Van Gogh u Belexpo centru

  • Dogadjaji

Koncert grupe Van Gogh u Belexpo centru – Proslava treće decenije

Koncert grupe Van Gogh u Belexpo centru / Van Gogh koncert u Beogradu  / Van Gogh Belexpo centar 2016 / Van Gogh Novembar 2016 / Koncerti u Beogradu / Muzička dešavanja u Beogradu / Koncert grupe Van Gogh – Grupa Van Gogh će 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu proslaviti tri decenije svog rada i postojanja.
– Raduje nas što ćemo naš rođendanski parti kako i dolikuje, proslaviti zajedno sa publikom. Siguran sam, biće to vrela novembarska noć prepuna dobrog raspoloženja, posebnog ritma, kvalitetnog zvuka i glasnog horskog pevanja, noć u kojoj će publika i Van Gogh zatresti grad. Tog 26. novembra ćemo se zauvek oprostiti od nekih pesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set lista – kaže frontmen Zvonimir Đukić-Đule.

Van Gogh 26. novembra u Belexpo centru priprema više od običnog koncerta – nastup u dva čina. U prvom činu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za “potpuno novi, nabrijani elektrik set benda”.

– Noć našeg rođendanskog slavlja biće i prilika da po prvi put uživo odsviramo nama neke drage pesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene. Nakon aktuelne turneje, pred nama je vreme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu – kaže Đule.

Kao što i dolikuje rođendanskoj proslavi poklon je obavezan: uz svaku ulaznicu grupa Van Gogh poklanja svoj novi CD “Ako stanemo gubimo sve”!

Novina za fanove – personalizovana bilbord kampanja “Prvih 100 – na plakatu zajedno sa bendom!”, koja daje jedinstvenu i neponovljivu priliku da se baš vaše lice nađe uz članove Van Gogha na plakatima i bilbordima po celom Beogradu, odnosno na banerima da vas preko neta vidi ostatak sveta!

U prodaji preko mreže Eventim jedna ulaznica biće 1.300 dinara, odnosno “Van Gogh karta za dvoje” 2.000 dinara, kao i jedna VIP karta koji košta 2.000 dinara.

Izvor: blic.rs

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade