Koncert Džibonija u Beogradu u novembru

  • Dogadjaji

Koncert Džibonija u Beogradu 2016

Koncert Džibonija u Beogradu 2016 / Koncert Džibonija u Beogradu / Koncert Džibonija Sava centar 2016 /  Koncert pred beogradskom publikom  – Splitski kantautor Džiboni, koji je nedavno objavio zajednički album “Familija” sa Oliverom Dragojevićem, vraća se pred beogradsku publiku koncertima 11. i 12. novembra u Sava centru, u organizaciji promoterske kuće “Long Play”.

Koncert Džibonija u Beogradu 2016 – Nakon što je danima unapred rasprodao tri Sava centra u decembru 2014. godine, Zlatan Stipišić-Džiboni ponovo dolazi u prestižnu beogradsku dvoranu kako bi predstavio svoj deo “Familije”. Sa albuma su hit singl/spotovi “Onako, od oka” i duet sa Oliverom “Sreća”.

– Naravno, beogradska publika će čuti neke pesme sa “Familije”, ali će koncerti biti presek čitavog mog rada. Nove pesme zaslužuju da stoje sa najboljim starima. Kad neko predstavlja novi album, zna udaviti sa novima pesmama, ili bude premalo novih pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pesme znače mnogo. Ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro gvožđe – kaže Džiboni.

Koncert Džibonija u Beogradu 2016 – Ulaznice za koncert 11. i 12. novembra u Sava centru koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade