Koncert Dina Merlina Beograd

  • Dogadjaji

Koncert Dina Merlina Beograd / Dino Merlin u Beogradu / Koncert Dina Merlina u Beogradu / Beogradska arena koncert Dina Merlina – Turneju koju je započeo u Sarajevu nastavlja u glavnom gradu Srbije. Nakon rasprodatog koncerta na stadionu Koševo u Sarajevu na kojem je prisustvovalo preko 70.000 posetilaca, Dino Merlin dolazi u Beograd, u najveću dvoranu u Srbiji – Kombank odnosno Beogradsku Arenu. Poznati sarajevski pevač Dino Merlin nastupiće 24. oktobra u Kombank Areni i interesovanje za njegov koncert je izuzetno veliko. Koncert je zakazan za 24. oktobar, a ovo će biti prvi nastup ovog sjajnog pevača u Beogradu nakon novembra 2011. godine kada je tokom tri noći u istoj areni okupio preko 60.000 gostiju iz cele Srbije.“Čini mi se kao da je moj posljednji beogradski nastup bio jučer, a ne prije gotovo četiri godine. Sjećanja na te tri večeri su tako jaka i živa da sam novi nastup u Beogradu odgađao misleći da je prerano, a prošle su godine. Nakon mog četvrtog velikog koncerta u Sarajevu prošlog meseca, sa još većim nestrpljenjem očekujem svoj četvrti koncert u Areni i susret sa mojom publikom”, rekao je Dino Merlin.

Koncert Dina Merlina Beograd – Edin Dervišhalidović (rođen 12. 9. 1962. u Sarajevu), poznatiji pod scenskim imenom Dino Merlin, je bosanski muzičar i tekstopisac. Jedan je od najpoznatijih pevača/tekstopisaca u Bosni i Hercegovini i u ostalim državama bivše Jugoslavije. Dino Merlin je osnovao grupu Merlin 1983. i bio je njen pevač i tekstopisac. Sa grupom Merlin je snimio 5 studijskih albuma dok sa druge strane ime 6 solo albuma nastupajući od 1991.

Koncert Dina Merlina Beograd – Ulaznice za koncert su odavno puštene u prodaju i do 15 sati prvog dana prodato je 4.500 karata što govori o zainteresovanosti za sam dogašaj u Beogradu. Cene karata za koncert kreću se od 1.800 do 2.500 dinara, a dostupne su na blagajni Kombank Arene, DD ticketshop-u, u svim WinWin radnjama, kao i prodajnim mestima Eventima.

Koncert Dina Merlina Beograd – Dino Merlin je sa svojim bendom u proteklih 12 meseci održao brojne koncerte predstavljajući aktuelni album Hotel Nacional. Nastupao je od Sjedinjenih Država i Kanade preko Skandinavije, Holandije, Austrije do Makedonije, u velikim koncertnim dvoranama i arenama, rušeći rekorde posećenosti i priređujući svaki put vrhunski šou i svaki put iznova oduševljavajući publiku.

Organizator beogradskog koncerta je Digi Media. Forografija Petar Milošević 2011.