Događaji u Beogradu – Koncert Zdravka Čolića

Događaji u Beogradu - Koncert Zdravka Čolića | Apartmani Beograd, Stan na dan Beograd | VIP - Luksuzni - Najjeftiniji apartmani u Beogradu | FeelBelgrade.com

  • Dogadjaji

Događaji u Beogradu – Pop legenda i jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Zdravko Čolić, oduševio je koncertom u petak uveče 11og decembra sve prisutne u prepunoj Kombank areni nastupom za pamćenje.
Koncert je otvorio pesmom ”Sinoć nisi bila tu” (tokom koje je bilo dozvoljeno snimanje novinarima) na opšte oduševljenje prepune ”Arene”. Koncertu je prisustvovalo preko 20 000 ljudi a ovo je drugi put da Čolić održava koncert u areni koju je otvorio 2005. godine. Gosti ovom prilikom su mu bili Vlatko Stefansvski sa kojim je i radio poslednji album i Dragoljub Đuričić a produkciju zvuka je radio Džon Barton iz Velike Britanije. Na bini je tokom koncerta pored devet LED ekrana bilo i desetina video-bimova postavljenih u polukrug. Deo bine vodi u publiku (poznato je da Zdravko Čolić voli da bude što bliže publici), a stepenište do fan pita. U okviru kocerta bili su tu i suvi led, konfete, baloni (ispušteni tokom pesme Glavo luda), osam svetlosnih topova i četiri supertrupera. Koncert najvedrijeg balkanskog pevača je trajao preko 3h, završen je pesmom Ti si mi u krvi a toliko se očekuje da će trajati i večerašnji koncert.
Podsetićemo Vas da Zdravko Čolić skoro uvek preferira da tokom nastupa otpeva 40ak pesama pažljivo ih birajući za svaki koncert kako mu se repertoar ne bi ponavljao iz turneje u turneju što ga čini jednim od najveći profesionalaca na ovim prostorima. Jedna od pesama koje dugo nije izvodio su i Sinoć nisi bila tu (kojom je i otvorio koncert u Kombank areni) ali i pesma “Rijeka suza” koju je komponovao Goran Bregović na tekst Duška Trifunovića.
Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih pevača na ovim prostorima je rođen u Sarajevu 1951. godine i ima fakultetsku diplomu iz ekonomije ali na radost svih nikada nije radio u struci. Godinu dana nakon izdavanja poslednjeg (14og po redu) sturijskog albuma Zdravko Čolić je zakazao dva nastupa u najvećoj beogradskoj dvorani.

Feel the difference…
Događaji u Beogradu – apartmani Beograd FeelBelgrade.com