Beogradski noćni market na Kalenić pijaci

  • Dogadjaji

Beogradski noćni market na Kalenić pijaci – Novo lice pijace

Beogradski noćni market na Kalenić pijaci / Drugi Beogradski noćni market / Beogradski noćni market / Menifestacije u Beogradu  – Drugi Beogradski noćni market održaće se na Kalenić pijaci u petak, 1. jula od 18.00 do 1.00.

Posetioce očekuje više od sto izlagača iz oblasti restoraterstva, zdrave hrane, delikatesa, pića, dizajna i umetnosti. Izlagači će se predstaviti na tezgama koje će biti raspoređene po tematskim ulicama, a na pijaci će biti formiran centralni trg sa binom.

Beogradski noćni market je nova manifestacija koja je organizovana po prvi put u Beogradu pod sloganom „Novo lice pijace“, na kojoj se na savremen i zanimljiv način predstavljaju proizvođači hrane i pića iz cele Srbije. Oko 15.000 građana posetilo je prvi Beogradski noćni market koji je na Bajlonijevoj pijaci održan 17. juna.

Ovog petka za dobru atmosferu zaduženi su bend Đura i mornari, ulični svirači, kapoeira grupa i di-džejevi. Cela pijaca biće osvetljena novogodišnjom rasvetom.

Beogradski noćni market organizuju „Rakia bar“ i JKP „Gradske pijace“, uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Prvi Beogradski Noćni market otvoren je 17.6. na Bajloni pijaci, koju su ispunili brojni sugrađani, a među njima i dobra atmosfera, muzika, kao i rukotvorine i najpoznatiji srpski proizvodi. Od 18 sati do ponoći se pazarilo, đuskalo, ali su se degustirali najbolji sirevi, pršute, ali i rakije.

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade