Belgrade city break – Tura 3

Agencija Feel Belgrade kao jedana od vodećih agencija koja se bavi receptivnim turizmom svojim klijentima nudi mogućnost rezervisanja nekog od paket aranžmana boravka u Beogradu i Srbiji.

Dozvolite nama da osmislimo i u potpnosti organizujemo Vaš boravak.

Naše dugogodišnje iskustvo i visoko profesionalno osoblje učiniće da Vaš boravak protekne besprekorno a uspomene koje ćete poneti sa Vama budu nešto što će te zauvek pamtiti.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i zahteva prethodnog velikog broja zadovoljnih klijenata pripremili smo za Vas neke predloge paketa. Pošaljite nam upit za rezervaciju, a odgovor i potvrda ubrzo stiže. Na svako dodatno pitanje rado ćemo odgovoriti a ukoliko postoje posebne želje i zahtevi rado ćemo izaći u susret.

Belgrade city break – Tura 3

Dan 1 :

Dolazak u Beograd, organizovani transfer do hotela i informativno panoramsko razgledanje grada (Trg Republike, Kalemegdanska Tvrđava,Trg Slavija,hram Sv. Save), smeštanje u hotel, slobodno vreme za individualne aktivnosti ili neki od fakultativnih izleta, noćenje.

Dan 2 : 

Doručak, odjavljivanje iz hotela i polazak do turističkog centra Zlatibor, transfer do Zlatibora u trajanju od cca 3,5h, dolazak smeštanje u hotel, slobodan ostatak dana za individualne aktivnosti, noćenje.

Dan 3 :

Doručak, dan za slobodne individualne aktivnosti, noćenje.

Dan 4:

Doručak, dan za slobodne individualne aktivnosti, noćenje.

Dan 5 :

Doručak, odjava iz hotela, organizovani povratni transfer ka Beogradu, dolazak u Beograd u posle podnevnim časovima, prijavljivanje u hotel, slobodan ostatak  dana ili mogućnost odlaska na organizovanu večeru (opciono) , noćenje.

Dan 6 :

Doručak, odjava iz hotela, organizovani transfer ka aerodromu, odlazak.

 Belgrade city break – Tura 3

Cena po osobi na upit

Cena uključuje: aerodromske transfere od/do hotela ili apartmana u Beogradu, transfere od/do Zlatibora u pratnji predstavnika agencije, 2  noćenja u Beogradu u hotelu 4* u centru grada, 3 noćenja na Zlatiboru u hotelu 4* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko informativno razgledanje grada.

Cena ne uključuje avionske karte , opcione fakultativne izlete, putno osiguranje putnika I individualne troškove putnika.