Belgrade city break – Tura 1

Agencija Feel Belgrade kao jedana od vodećih agencija koja se bavi receptivnim turizmom svojim klijentima nudi mogućnost rezervisanja nekog od paket aranžmana boravka u Beogradu i Srbiji.

Dozvolite nama da osmislimo i u potpnosti organizujemo Vaš boravak.

Naše dugogodišnje iskustvo i visoko profesionalno osoblje učiniće da Vaš boravak protekne besprekorno a uspomene koje ćete poneti sa Vama budu nešto što će te zauvek pamtiti.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i zahteva prethodnog velikog broja zadovoljnih klijenata pripremili smo za Vas neke predloge paketa. Pošaljite nam upit za rezervaciju, a odgovor i potvrda ubrzo stiže. Na svako dodatno pitanje rado ćemo odgovoriti a ukoliko postoje posebne želje i zahtevi rado ćemo izaći u susret.

Belgrade city break – Tura 1

Dan 1 :

Dolazak u Beograd i organizovani transfer do hotela, slobodno vreme za individualne aktivnosti, opciono odlazak na večeru u neki od poznatih restorana u boemskoj četvrti grada, noćenje.

Dan 2 :

Doručak, odlazak na razgledanje grada, kombinacija pešačke i panoramske ture (trg Republike, Knez Mihaliova ulica, Kalemegdanska tvrđava, muzej Istorije Jugoslavije – kuća cveća, hram Sv.Save), ostatak dana slobodno vreme za individualne aktivnosti , mogućnost odlaska na organizovanu večeru (opciono), noćenje.

Dan 3 :

Doručak, slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta (Novi Sad i Sremski Karlovci, Avala i Oplenac, Niš i Đavolja Varoš itd – opcije izleta mogu se videti na stranici: Ture i obilasci, noćenje.

Dan 4 :

Doručak, odjava iz hotela, organizovani transfer do aerodroma, odlazak.

 Belgrade city break – Tura 1

Cena  po osobi na upit,

Cena uključuje smeštaj u hotelu ili apartmanu u centru 4* u trajanju od 3 noći na bazi noćenja sa doručkom, aerodromski transfer od/do hotela u pratnji predstavnika agencije, razgledanje grada.

Cena ne uključuje avionske karte, opcione fakultativne izlete, putno osiguranje putnika i individualne troškove putnika.