Segway ture

Panoramsko razgledanje na Segway vozilu! Dozvolite sebi da na jedinstven i zabavan način upoznate glavni grad. Tura počinje sa kratkom obukom gde ćemo Vas naučiti kako se upravlja Segway vozilom, a onda pravo na ulicu! Segway vozila su jednostavna i zabavna za korišćenje i dozvoljena su u pešačkim zonama gde su čak i bicikli zabranjeni. To samo po sebi svedoči koliko su bezbedni za upotrebu i za korisnika i za prolaznike – bićete bukvalno pešak na točkovima.

Vodič će Vas voditi kroz grad u nezaboravnu avanturu! Ova tura Vam pruža priliku da uživate u svežem vazduhu i istražite istoriju i arhitekturu Beograda. Vožnja na Segway vozilu pruža Vam mogućnost da vidite tri puta više nego da pešačite.

Pridružite nam se i uživajte u panoramskom razgledanju – uživajte u pogledu na neke od najpoznatijih znamenitosti u gradu, uključujući Beton halu, Nebojšinu Kulu, spomenik zahvalnosti Francuskoj, spomenik Viktoru, teniske terene Novaka Đokovića, Veliko stepenište uz uživanje sa pogledom na reku Savu itd.

Rezervišite Vašu nezaboravnu vožnju Beogradom!

Pošalji upit