Paintball

Paintball je već decenijama popularna igra i ljudi iz svih sfera života mogu da je igraju. Fokus igre je na timskom radu i strategiji ukombinovanoj sa čistom, adrenalinskom zabavom koji sve zajedno čine nezaboravno iskustvo. Grupe se dele u timove, koji obavljaju razne zadatke dok pokušavaju da spreče napredak opozicije. Protivnike ćete savladati tako što ćete ih označiti pomoću Vašeg paintball pištolja i ne morate da brinete za povrede jer ćete dobiti vrhunsku zaštitnu opremu.

Ne morate biti profesionalac da biste uživali u paintball-u i bili dobri u tome. Bilo da ste mlađi ili stariji, početnici ili veterani, paintball će Vam omogućiti izazov, zabavu i uzbuđenje koje želite.

Paintball je izuzetno popularna korporativna timska aktivnost zbog kombinacije timskog rada i pažljivog planiranja. Ne morate biti fizički sposobni, čar je u tome da radite zajedno sa svojim kolegama i ostvarujete izazovne ciljeve kao tim. Sve ovo se odvija u prekrasnom okruženju, tako da možete da udišete svež vazduh dok razvijate i ojačavate svoje radne odnose.

Celokupna oprema potrebna za igru biće obezbeđena: oružje, maske, zaštitna oprema i boje. Sve što treba da uradite je da rezervišete mesto i da uživate!

Pošalji upit