Hedonizam

Agencija Feel Belgrade Vam omogućava a na jednom mestu uz pregled najboljih mesta, lokala, barova, restorana, kafana i klubova napravite odgovarajuću rezervaciju bez ikakve naplate.

Stranica naše usluge je koncipirana tako da sadrži sve što je potrebno za ugodan boravak gostiju i klijenata koji posećuju Beograd i Srbiju. U mogućnosti ste da rezervišete prevoz/transfer, klub, restoran, splav, kafanu ili bar. Svaka od ponuđenih opcija sadrži ponudu visokog kvaliteta po standardima agencije Feel Belgrade.

Za ove usluge smo se opredelili kako bi upotpunili turističku uslugu koju pružamo i olakšali boravak kako našim tako i ostalim klijentima. Prednost rezervacija preko naše agencije može da bude u vidu popusta u određenim restoranima ili barovima ili u sigurnoj rezervaciji beogradskih klubova.

Transferi koje organizuje agencija Feel Belgrade su transferi visokoturističkim vozilima (luksuzni automobili, minibusevi ili autobusi) i pod transferima se pored prevoza od i do aerodroma podrazumeva i celokupan prevoz do svih mogućih destinacija po želji putnika. Neka Vaš Boravak u Beogradu i Srbiji bude naša briga – Feel the difference!

FeelBelgrade – Feel the difference!

Klubovi-Feel-Belgrade
Restorani-Feel-Belgrade
Kafane-Feel-Belgrade