Konoba kod Goce i Renata

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Pancevački put bb 

Radno vreme:

10:00 - 00:00 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

120 ljudi

Rezervacija

Program restorana

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Konoba kod Goce i Renata / Najbolji riblji restorani u gradu / Čuveni restorani u Beogradu 

 

Konoba kod Goce i Renata  – Kuća starih alasa kao što i samo ime kaže postoji vekovima. Ispraćajući neke starije alase i dočekujući nove generacije, ljubitelji ribolova i života uz reku, alasi pingvini sa Dunava su našli svoj mir u ovoj skromnoj kolibi.

U njoj bi rado ugostili sve one ljude koji uživaju takav domaćinski ambijent i pravu alasku riblju čorbu i svežu ribu koju su oni lovili i noću i danju neobazirući se na vremenske uslove.

Riba se pekla na tanjirači, čorba se krčkala u kotliću na tronošcu, a ljubitelji reke uživali su praveći nam društvo do kasnih sitnih sati. Točilo se vino, merio se ulov, prepričavale se ribolovacke priče i tako iz dana u dan ta ista alaska koliba postade jedno veliko izletište, kako za poslovne i odrasle ljude tako i decu koja dok roditelji gustiraju naše specijalitete od ribe u našoj konobi, trčkaraju po parkiću punom zelenila i raznih zanimacija za decu.

Konoba kod Goce i Renata vam sem prijatnog ambijenta nudi uvek svežu ribu, riblji paprikaš, jela od mesa sa roštilja, razne poslastice, dobro domaće belo vino a poseban ambijent čini ogromna terasa nad vodom s pogledom na Dunav i Pančevacki most, ponton gde možete privezati vaš čamac, skuter ili jahtu ako do nas dolazite rekom. Dočekaće vas ljubazno osoblje i srdačni domaćin kuće starih alasa sa vekovnom tradicijom.

Ne bismo pogrešili ako bismo Konobu kod Goce i Renata svrstali u red turističkih atrakcija, što ona svakako i jeste! Trudili smo se da vam ukratko opišemo sve što bi želeli da vam ponudimo i opravdamo našu priču. Sve je onako kako smo vam opisali i nisu „ribolovacke priče“… zato požurite jer najbolje je da se uverite i sami! Feel the difference! Feel Belgrade

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

  • Nase iskustvo je vise nego komentar.

    Ako zelite lep dozivljaj i sveze riblje specijalitete(a i druge) uz celokupno osoblje pravo mesto.

    J&V.