Klub Kasina Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Terazije 25 

Radno vreme:

22:00 - 04:00  

Tip muzike:

Pop / Rock 

Kapacitet:

700 ljudi

Rezervacija

Program kluba

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Klub Kasina Beograd je jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu. Klub Kasina lociran je u srcu Beograda pored istoimenog hotela na Terazijama. Nalazi se u samom centru grada, preko puta Terazijske česme izgrađenu u XIX veku.

Postojanje ovog objekta datira iz 1860.godine kada je na ovom mestu bio stari hotel Kasina. Sadašnji hotel Kasina sagrađen je 1922.godine. Kasina kao lokal ima bogatu istoriju koja joj daje status kultnog mesta Beograda. Svoju reputaciju i stalne goste Kasina je stekla kao pivnica, što je do skora bila.

Shodno vašim zeljama i sve većoj poseti odlučili smo da ovaj prelepi kutak Beograda prilagodimo modernim tokovima. U svojoj nameri uspeli smo renoviranjem i modernizovanjem prostora, ali i zadržavanjem starih slika Beograda i sada već tradicionalnim služenjem točenog piva, čime smo zadrzali svoju autenticnost.

U ponudi lokala nalazi se i bašta, koja radi tokom celog dana i noću do kraja radnog vremena. Lep pogled i stalna cirkulacija ljudi daje Vam mogućnost da osetite puls Beograda…Noću se ovo mesto transformiše u pravu oazu zabave, lagodnosti i pruža Vam potpun ugođaj.

Svake večeri organizujemo žive svirke na kojima nastupaju poznati gradski bendovi kako bi gosti pored velikog izbora piva i povoljnih cena mogli da uživaju u dobroj atmosferi. Nekoliko puta nedeljno u klubu Kasina se organizuju žive svirke na kojima nastupaju poznati gradski bendovi i velike muzičke zvezde sa čitave teritorije bivše Jugoslavije.

Za muziku su zaduženi kvalitetni bendovi, koji na repertoaru imaju za početak stranu muziku, sledi ex Yu rock, nešto pop-a, funk-a, uglavnom domaće, i komercijalnije. – Klub Kasina Beograd

Klub Kasina Beograd – Klubovi su zaštitni znak Beograda i jedan od glavnih turističkih potencijala u poslednjih 12 godina zbog kojih Beograd važi za centar zabave na Balkanu…. Posetite neki od beogradskih klubova i uverite se zašto! Ovde možete pronaći prezentaciju najpoznatijih i najvećih klubova u Beogradu, u kojima je dobar provod zagarantovan.

Ukoliko još niste sigurni gde biste mogli da izađete i provedete se pred vama je spisak predloga i prezentacija koji će vam omogućiti da odaberete. Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

  • crvena jabuka klub kasina beograd
    Crvena jabuka oduševila
    Po prvi put na klupskom nastupu u Srbiji – Crvena jabuka uzivo !!! Jedna od najpopularnijih eks-YU pop-grupa sinoc je odrzala mini-koncert za pamcenje u srcu Beograda - klubu Kasina na Terazijama.

    Mnogobrojna publika je vise od dva i po sata uzivala u prepoznatljivom pop-rok zvuku i dirljvim ljubavnim tekstovima legendardnog sarajevskog sastava. Nizali su se hitovi - "Bjezi kiso s prozora ", "Nekako s proljeca ", “Tuga , ti i ja " , " Volio bih da si tu" ....

    Raspevana publika je dva puta Zeru vracala na bis, koji je obecao da ce Jabuka opet biti sa Beogradjanima – uskoro i na istom mestu !

Komentari

Za ovaj klub, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.