FeelBelgrade Downtown Lux

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

44€

Lokacija:

Apartmani u strogom centru Beograda

Adresa:

Dositejeva 13

Broj soba:

1

Broj osoba:

4

Sprat:

1

Površina:

54m²

Parking:

Da

Pogodnosti

pegla
masina za pranje sudova
klima
WIFI
kablovska televizija
centralno grejanje
terasa
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

45€

44€

43€

42€

dogovor€

3 osobe

55€

54€

53€

52€

dogovor€

4 osobe

65€

64€

63€

62€

dogovor€

5+ osoba

-

-

-

-

dogovor€

Opis apartmana

FeelBelgrade Downtown Lux – Lokacija ovog luksuznog apartmana je u strogom centru grada na samo 50m od Narodnog pozorišta, 70 metara od pešacke zone Knez Mihailova i Trga Republike kao i Skadrlije – boemske četvrti Beograda.

Apartman u strogom centru Beograda FeelBelgrade Downtown Lux se nalazi u Dositejevoj ulici, udaljen je svega 50 metara od najbliže autobuske i trolejbuske stanice na kojima staju linije koje povezuju centar grada sa ostalim delovima Beograda.

Luksuzan jednoiposoban apartman za 4 osobe je opremljen po najvišim standardima. Ima jednu veliku spavaću sobu sa TV LCD i  klima uređajem, veliku dnevnu sobu sa stolom za ručavanje i LCD TV kao i klima uređajem ,wi-fi ,centralnim grejanjem,lođu ,komplet opremljenu modernu kuhinju sa mašinom za pranje sudova kao i luksuzno opremljeno kupatilo.

Nalazi se na prvom spratu zgrade sa liftom, interfonom, video nadzorom a ima i svoj privatan parking (manji automobili – uz doplatu). apartman FeelBelgrade Downtown je deo brand-a FeelBelgrade turističkog portala i kao takav ispunjava najviše standarde.

FeelBelgrade Downtown LUX apartman Beograd pruža kompletan ugođaj i komfor za goste koji dolaze u Beograd radi posla ili radi obilaska srpske prestonice. Apartman FeelBelgrade Downtown lux je jedan od naših najboljih i najtraženijih apartmana u Beogradu. Rezervišite ga na vreme – Apartmani Beograd / Stan na dan Beograd!

Apartmani Beograd iz naše ponude su vrlo pažljivo odabrani, odišu udobnošću i savremenim dizajnom na način koji bi obezbedio svakom gostu neophodan komfor za pristupačnu cenu.

Feel Belgrade je tu za Vas da na osnovu vaših potreba organizuje boravak u nekom od kapcatiteta najvišeg kvaliteta, apartmanskog ili hotelskog tipa, širom Beograda i Srbije.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice molimo vas da nas kontaktirate na +381 65 2004 003 i +381 11 36 22 637 i naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja. Aparmtani Beograd – FeelBelgrade.com

Stan na dan Beograd – Apartman FeelBelgrade Downtown LUX apartman u samom centru Beograda – FeelBelgrade

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

Predlažemo vam...

Apart Hotel A103 dve sapvaće
1 0 52€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6
Apart Hotel B 203 tri spavaće
14 0 85€
117m². 3

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

10
Apart Hotel A414 jedna spavaća
Apartman Feel Belgrade Lux Condo 3 45€
53m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

4
Apart Hotel A 517 dve spavaće
1 0 52€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6