Prevoz gostiju – Transferi

Prevoz gostiju i transferi / Sve o beogradu / Obilazak Beograda / Beogradske atrakcije – Apartmani Beograd FeelBelgrade.com – Kojom god vrstom prevoza da stižete u Beograd, bićete dočekani po Vašoj želji u dogovoreno vreme koje vi odredite. Ako je u pitanju automobil, autobus ili voz , naš vozač će vas dočekati na mestu koje Vi odaberete, a ako je u pitanju dolazak avionom, na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ će Vas dočekati naše vozilo sa privatnim vozačem. Cena prevoza od autobouske, železničke stanice ili aerodoroma Beograd do Vašeg apartmana zavisi od vremena u koje stižete i broja osoba i mozete odma ugovoriti vreme transfera a vaš povratak u vreme koje vam odgovara.

Prevoz gostiju i transferi – Vršimo i ostale usluge prevoza kako kroz Beograd tako i kroz celu Srbiju za jednu ili više osoba. Uveravamo Vas u komfor prilikom prevoza jer je naš vozni park opremljen automobilima najnovije generacije. Ukoliko želite da Vas provezemo kroz panoramsko razgledanje našeg lepog Beograda i to je moguće! Po dogovoru, organizujemo ture i vodimo Vas na mesta koja Vi želite. Po predaji ključeva i ulaska u apartman, naša agencija i zaposleni su Vam na usluži 24h za sva pitanja, želje i sugestije.

Prevoz gostiju i transferi – Na našoj strani Znamenitosti Beograda saznajte sve o Beogradu, mogućim obilascima i atrakcijama ali i mnogo više. Naš portal Vam nudi mogućnost rezervacije apartmana u Beogradu u blizini svih znamenitosti i atrakcija Beograda. Naši apartmani najviših standarda su jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani u Beogradu.

FeelBelgrade – Feel the difference!

Prevoz gostiju – apartmani Beograd FeelBelgrade.com

Rezervišite prevoz

Vaše ime i prezime *

Vaša email adresa *

Vaš telefon *

Polazna destinacija *

Adresa polaska * (sa aerodroma, sa željene adrese...)

Datum i vreme polaska*

Dolazna destinacija *

Adresa dolaska (do aerodroma, do željene adrese...)

Datum povratka (ukoliko je povratno putovanje)

Vaša poruka:

Unesite karaktere sa slike u polje:
captcha =