Trosobni i veći apartmani Beograd

Trosobni i veći apartmani Beograd / Apartmani u Beogradu / Beograd apartmani – Trosobni apartmani u Beogradu za izdavanje po sistemu stan na dan su adaptirani kao stambene/hotelske jedinice sa odvojene dve ili tri spavaće sobe sa modernom kuhinjom i kupatilom, kompletno su opremljeni za duži i kraći boravak gostiju.

FellBelgrade Trosobni i veći apartmani Beograd su kapaciteta od 2 do 8 osoba (u zavisnosti od apartmana i potreba gostiju) i pružaju vam vrhunski komfor i ugođaj hotelskih standarda. Pozovite nas na +381 63 242422 i rezervišite vaš apartman! Kapacitet ovih apartmana u Beogradu je za 2 ili više osoba čime se automatski smanjuje trošak izdavanja po osobi i cene po osobi su pristupačnije.

Svi FeelBelgrade trosobni apartmani su opremljeni klima uređajem A/C, LCD TVom, wireless (WI-FI) internetom, modernim nameštajem poznatih brendova i posteljinom. Naši Trosobni apartmani u Beogradu se nalaze strogom ili širem centru Beograda kao i na Novom Beogradu.

Trosobni i veći apartmani Beograd / Beograd apartmani centar – Nudimo vam i mogućnost rezervisanja parking mesta uz rezervaciju torsobnog apartmana u Beogradu kao i mogućnost rezervacije transfera. Stanovi na dan sa parkingom, apartmani sa internetom, apartmani na dan u centru Beograda kao i mnogi drugi apartmani se nalaze u našoj raznovrsnoj ponudi gde smo ih različito kategorisali za vašu lakšu pretragu.

Apartmani na dan u centru Beograda ili u širem centru Beograda omogući će vam prijatan boravak, izuzetnu komunikaciju i uštedu vremena. U našoj ponudi su i apartmani za 2 ili više osoba, Studio apartmani, Jednosobni apartmani Beograd i Dvosobni apartmani Beograd, Luksuzni – DELUXE apartmani Beograd, VIP apartmani Beograd i drugi.

Takođe, na našem sajtu možete se možete upoznati sa Specijalnim ponudama apartmana Beograd gde nudimo posebne cene i uslove za naše apartmane. Želimo vam ugodan i komforan boravak. Sa cenama se možete upoznati u samom apartmanu primenom našeg kalkulatora ili jednostavno nas pozvati na +381 63 242422. Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju.

Feel the difference! FeelBelgrade.com
APARTMANI BEOGRAD CENE – STAN NA DAN BEOGRAD – BEOGRAD APARTMANI

Apartman Penthouse Beograd 0 55€

Apartman Penthouse Beograd

110m². 4

Apartmani u strogom centru Beograda

Terazije, Stari grad

8
Apartman Penthouse Beograd – NAJPOVOLJNIJA PONUDA APARTMANA U BEOGRADU Trosobni apartman Penthouse Beograd ima 110 m2 i nalazi se u samom centru grada, na Terazijama i može da ugosti ...
Apartman Odeon Beograd 0 65€

Apartman Odeon Beograd

110m². 3

Apartmani u centru Beograda

Kraljice Natalije , Stari grad

7
Apartman Odeon Beograd – NAJPOVOLJNIJA PONUDA APARTMANA U BEOGRADU Apartman Odeon Beograd – Lokacija apartmana Beograd Odeon je u centru grada, nalazi se u blizini hotela Moskva ...
Apartman Vojvode Stepe Beograd 0 55€

Apartman Vojvode Stepe

80m². 3

Vojvode Stepe, Vozdovac

6
Apartman Vojvoda Stepa Beograd se nalazi na beogradskoj opštini Voždovac i udaljen je od samog centra grada svega 10 minuta vožnje......
Apartman Skadarlija 4A Beograd 0 59€

Apartman Skadarlija 4A

53m². 3

Apartmani u strogom centru Beograda

Simina, Stari grad

6
Trosobni apartmani u Beogradu Skadarlija 4A apartman Beograda ili kako ga mnogi zovu stan na dan, nalazi se na samo par koraka od cuvene beogradske boemske cetvrti Skadarlija u samom centru ...